Monday, April 14, 2008

Wat van de Digitale Software van het Gehoorapparaat Te verwachten

Wist u dat gebruikt de digitale software van het gehoorapparatengebruik, gelijkend op de software u op uw computer, om geluid te verwerken? Het is waar. Dank aan moderne technologie, heeft gehoorapparaten geëvolueerdg: van de ouderwetse hoorn of de trompet die hard van hoorzitting aan hun oren honderd jaar geleden, aan de achter-de-oor analoge gehoorapparaten zou steunen die eens, aan binnen-de-oor als revolutionair werden beschouwd en digitale gehoorapparaten met software inplanteerden die digitale correcte verwerking gebruikt, geluid te vergroten te verwerken en aan te passen.

Gepast het worden voor een Digitaal Gehoorapparaat met Software

In menig opzicht, is gepast worden voor een digitaal gehoorapparaat gelijkaardig aan gepast het worden voor een analoog gehoorapparaat. Eerst, zal u hoorzitting door audiologist worden getest. Nadat uw test volledig is, zal de deskundige een vorm van uw oor maken en zal u met één of twee gehoorapparaten passen die binnen uw oor zullen passen. Zelfs als u slechts een verlies van het gehoor in één oor hebt, zal audiologist u met twee digitale gehoorapparaten met software voor saldo en symmetrie passen.

Een paar weken na uw aanvankelijke montage, zult u aan het audiologist bureau terugkeren om uw nieuwe gehoorapparaten op te nemen. De software dat uw audiologist toegang heeft tot zal worden gebruikt om de gehoorapparaten aan uw niveau van hoorzitting aan te passen, dat op de hoorzittingstests wordt gebaseerd die u bij uw vorige benoeming nam.

De periode van de Aanpassing

Tref om bij de nieuwe geluiden worden verbaasd voorbereidingen u de eerste keer hoort u uw gehoorapparaten draagt.

Één mens op middelbare leeftijd die voor gehoorapparaten werd gepast liep voor het eerst in zijn huis met zijn gehoorapparaten en vroeg zijn vrouw, „hebben wij een binnenfontein?“ omdat hij de stormloop van water hoorde zodra hij in de deur liep. Het blijkt dat het toilet in hun poederruimte had gelekt, en de vrouw was zeurderig hem voor weken geweest om het toiletlek te bevestigen. Hij had niet het water gehoord aangezien het van het lek stroomde, zodat was het geen prioriteit aan hem. Aan de grote hulp van zijn vrouw, bevestigde hij het toilet die dag.

De definitieve Aanpassing

De gehoorapparaatsoftware kan aan filterachtergrondgeluiden worden aangepast, het geluid van menselijke stemmen vergroten, en aan verschillende milieu's met diverse geluidsniveaus aangepast worden. Dat is waarom een derde bezoek aan audiologist wordt vereist. Bij dat bezoek, zult u aan de audiologist tijden beschrijven toen uw gehoorapparaten al geluid niet opnamen u wilde horen, of tijden toen u ongemakkelijk was omdat de geluiden te luid waren. Audiologist zal opnieuw gehoorapparaatsoftware gebruiken om de gehoorapparaten aan te passen.

Lagere Kosten

De gehoorapparaten die digitale software gebruiken zijn over het algemeen minder duur dan analoge gehoorapparaten. De fabrikant kan dozijn identieke gehoorapparaten aan audiologist verzenden, die software kan gebruiken om gehoorapparaten aan te passen om dozijn individuele patiënten met verschillende behoeften aan te passen. De analoge gehoorapparaten moesten door de fabrikant worden aangepast tegelijkertijd zij werden gemaakt, aanzienlijk toevoegend aan hun kosten.

No comments: