Monday, April 14, 2008

Het leven van De Batterijen van het Gehoorapparaat hangt van Grootte evenals Gebruik af

Vandaag, is er een divers aantal gehoorapparaten beschikbaar op de markt en elk neemt verschillende en recentste technologieën op en zij zijn ook verschillend in hoe zij en ook presteren hoe zij eruit zien. De verschillende eigenschappen in gehoorapparaten bepalen wat het gehoorapparaat en kan niet kan doen en dit zullen hebben beurtelings een effect op het leven van gehoorapparaatbatterijen. Aldus, het eerste ding dat u moet overwegen wanneer het gebruiken van uw gehoorapparaat moet bepalen hoe lang de normale gehoorapparaatbatterijen duren.

Zij allen kijken Gelijk

Het feit van de kwestie is dat op eerste blik het moeilijk is om één gehoorapparaatbatterij van een andere te onderscheiden hoewel zij kleur zijn die wordt gecodeerd om een aanwijzing in verband met het type van gehoorapparaatbatterijen te verstrekken dat zij zijn. Aldus een kleurencode die uit een blauw lusje bestaat betekent dat de batterij grootte zeshonderd vijfenzeventig is van c terwijl een geel lusje betekent dat de batterij van C met grootte tien is en een bruin lusje betekent dat de batterij c met grootte drie honderd twaalf is. Ten slotte, betekent een oranje lusje dat de batterij grootte dertien van c is.

Daarna, moet u vestigen welk type van gehoorapparaatbatterijen voor uw gehoorapparaat wordt vereist en dan u moet te weten komen hoe lang dergelijke batterijen u betrouwbare bevoegdheid kunnen geven om uw gehoorapparaat te houden behoorlijk werkend. Meestal, zou het verwachte leven van gehoorapparaatbatterijen van twee aan een paar weken moeten zijn hoewel het ook afhangt van hoe u uw gehoorapparaat op een dagelijkse basis, lang functionaliteit van het gehoorapparaat en ook het type van gehoorapparaat gebruikt.

Als u voor achter-de-oor (BTE) gehoorapparaten opteert, zult u geschikt hen om vinden te zijn voor zover het juiste luisteren gaat, maar zij neigen om de gehoorapparaatbatterijen veel sneller af te voeren dan andere soorten gehoorapparaten.

De gehoorapparaatbatterijen zijn over het algemeen klein in grootte en van een ronde vorm en zij zijn zeer gelijkaardig in verschijning aan de batterijen uitgeput aan macht wristwatches. Voorts heeft de grootte van de gehoorapparaatbatterijen een direct effect op hoe lang zij en zo zullen duren, zou het een beter idee zijn om grotere met maat batterijen te gebruiken als u hen wilt langer duren. Nog, als u vaak uw gehoorapparaat zeer gebruikt en een ook het volume aanpast, zullen deze direct de levensduur van de gehoorapparaatbatterijen beïnvloeden en zo, zou u met deze factor eveneens moeten rekening houden wanneer het evaluatie van hoe lang de batterijen u gaan duren.

No comments: