Monday, April 14, 2008

De Oplossingen van de hoorzitting van de Gehoorapparaten van Siemens

Siemens is het belangrijke bedrijf in bereidend onderzoek en ontwikkeling in de industrie van gehoorapparaat. Zij hebben het ontwerp van een brede waaier van technisch geavanceerde gehoorapparaten hervormd. Zij worden ook gestreefd in het veroorzaken van andere faciliteiten naar hoorzittingssteun om mensen te helpen in het ontmoeten van de uitdaging van verlies van het gehoor. In het totaal van honderd percent van mensen die aan verlies van het gehoor lijden, kunnen tien percenten medisch worden geholpen en de resterende negentig percenten kunnen van het gebruik van de gehoorapparaten van Siemens profiteren. Siemens verstrekt ook oplossingen om aan individuele behoeften tegemoet te komen.

De gehoorapparaten van Siemens kunnen mensen helpen die aan verlies van het gehoor lijden hun verbinding aan de wereld opnieuw vestigen. De hulp wordt ontworpen om het volume van de geluiden selectief aan te passen u wilt horen. Door de eigenschap van de volumeaanpassing van de gehoorapparaten van Siemens, kunt u hoorbare geluiden maken die zacht zijn, evenals creërend gematigde of luide geluiden.

De gehoorapparaten van Siemens verstrekt ook stereofonische versterking voor mensen die van beide oren niet kunnen horen. De mensen kunnen verscheidene vruchten van dergelijke technologie met inbegrip van een verhoging oogsten van toespraak begrip. De stereofonische versterking kan meer geluiden leveren dat u het toestaan van uw hersenen nodig hebt om de geluiden nauwkeurig te verwerken. Er zal ook een redelijke verhoging in de kwaliteit van het geluid zijn. Door dit voordeel, zal er een minimaal risico in auditieve moeheid en vervorming zijn.

Verscheidene Soorten de Gehoorapparaten van Siemens

ACURIS neemt de e2e draadloze technologie op, die twee het horen instrumenten toelaat om informatie te ruilen en in totale synchronisatie functioneert. Dit type van het gehoorapparaat van Siemens is gemakkelijk te dragen en aan te passen. Bovendien, is het beschikbaar in verschillende modellen zoals micro-CIC. Dit type van model is een handelsmerk van Siemens. ACURIS geeft het antwoord voor vele niveaus van verlies van het gehoor.

Ongeacht ACURIS, zijn er andere gehoorapparaten van Siemens beschikbaar bij de familie van CENTRA. De CENTRA omvat de technologie SoundSmooting die zeer lastig lawaai terwijl het bewaren van het geluid van stemmen en gesprekken vermindert. De technologie DataLearning past automatisch het gehoorapparaat van CENTRA aan om uw voorkeur aan te passen. Het gehoorapparaat is heeft ook de meest geavanceerde aanpassingsterugkoppelingsannulering die de vermindering en de verwijdering van hoge het fluiten geluiden toestaat. De CENTRA die systeem horen omvat ook het RichtingSysteem van de Microfoon. Door deze eigenschap, zal het gehoorapparaat automatisch aanpassen aan uw milieu en zal zelfs veelvoudige lawaaibronnen verminderen. Één van zijn eigenschap is ook gelijkaardig aan het gehoorapparaat ACURIS, namelijk de e2e draadloze mededeling. Deze eigenschap handhaaft uw op elk moment evenwichtige instrumenten. Bovendien, laat de technologie u toe om het volume en het programma van beide gehoorapparaten tezelfdertijd te controleren.

No comments: