Monday, April 14, 2008

Het Onderhoud en de Zorg van het Gehoorapparaat

Uw gehoorapparaat is uw auditief venster aan de wereld. U baseert zich op het om verbonden – te blijven om te communiceren en worden meegedeeld met. Naast de sociale waarde van uw gehoorapparaat aan u, heeft uw gehoorapparaat een aanzienlijke monetaire waarde. Het is een gevoelig instrument dat behoorlijk moet worden gegeven voor. Het gehoorapparaatonderhoud is iets u moet beheersen om uw bestaand gehoorapparaat het laatst langer te maken. Een veronachtzaamd gehoorapparaat kan niet behoorlijk functioneren.

Het schoonmaken van Uw Gehoorapparaat

Het schoonmaken is een belangrijk deel van gehoorapparaatonderhoud. Inspecteer onmiddellijk uw gehoorapparaat op het verwijderen van het. Veeg de hulp met een zachte doek of een gezichtsweefsel af. Controleer het eind van de hulp die in het oor past en ziet of is er om het even welke daar geaccumuleerde oorwas. Als er zijn, gebruik de oogst of het hulpmiddel die met u gehoorapparaat kwamen om de was uit het eind te verwijderen. Sommige gehoorapparaatdragers verkiezen toothbrush te gebruiken om de bovenmatige was te verwijderen. Één van beide manier, borstelt zorgvuldig in en rond het plastic buizenstelsel tot al was wordt verwijderd.

Het Onderhoud van de Batterij van het Gehoorapparaat

Soms kan de vochtigheid binnen een gehoorapparaat accumuleren; deze vochtigheid kan uiterst beschadigend zijn aan het elektronische schakelschema in het gehoorapparaat. Helpen deze inzameling van vochtigheid vermijden, open de batterijdeur bij nacht wanneer het gehoorapparaat niet in gebruiks zo lucht kan door de hulp doorgeven is.

Andere Uiteinden van het Onderhoud van het Gehoorapparaat

Het is essentieel dat uw gehoorapparaat droog blijft. Vermijd tot elke prijs vochtigheid; laat nat nooit uw gehoorapparaat worden. Overgiet nooit of baad terwijl het dragen van uw gehoorapparaat, en draag het nooit in een sauna, een hete ton, of een pool. Als u naar voren gebogen bent aan het zweten terwijl u uitwerkt, verwijder u gehoorapparaat alvorens u begint uit te oefenen.

Vermijd blootstellend uw gehoorapparaat aan directe hitte. Als uw gehoorapparaat nat wordt, vermijd plaatsend het in een microgolfoven of een conventionele oven om het uit te drogen. In plaats daarvan, gebruik de warme lucht van een haardroger om de vochtigheid langzaam te verdampen. Neem zorg om uw gehoorapparaat in helder, direct zonlicht uit niet te verlaten, zelfs binnen. Verlaat u nooit gehoorapparaat in een hete auto.

Deze grondbeginselen van het gehoorapparaatonderhoud zijn niet moeilijk om te houden omhoog met. Een paar notulen zullen een dag van het schoonmaken en zorg uw het laatst langer gehoorapparaat helpen en zullen beter werken. Behandel uw gehoorapparaat, en het zal u behandelen.

No comments: