Monday, April 14, 2008

De Gehoorapparaten van Phonak: Exelia, Naida en Inspiro

Phonak is een één van de globale leiders in de ontwikkeling en fabrikanten van digitale hoorzittingssystemen. De gehoorapparaten van Phonak gebruiken een overzichtstechnologie om oplossingen aan mensen te verstrekken die verlies van het gehoor in de uitdaging van milieu's ervaren. De gehoorapparaten Phonak zijn beschikbaar namelijk in drie producten, Exelia, Naida en Inspiro.

Exelia is een verfijnd gehoorapparaat Phonak dat geavanceerde technologie, audiologische deskundigheid en draadloze connectiviteit combineert. Dit gehoorapparaat Phonak zal u ongekende hoorzittingsprestaties, een geschikte controle en een gemakkelijke toegang tot moderne mededeling en vermaakapparaten aanbieden. Baserend op de eigenschappen, zijn de drie componenten van de Phonak heaing hulp Exelia Prestaties, Controle en Connectiviteit. Het prestatiesaspect van het gehoorapparaat omvat technologieën in houdt van van SoundFlow, VoiceZoom, WhistleBlock, EchoBlock, Verwerking WindBlock, NoiseBlock, SoundRelax, en het Echte Geluid van het Oor. ZoomControl, myPilot, en QuickSync zijn geïntegreerdc allen in de controleeigenschap van Exelia. De connectiviteitsfunctie vormt iCom, die met het gebruik van mobiele telefoon, muziek en televisie kan worden gecombineerd. myPilot en iCom de functie zijn ook geïntegreerdo in de beschikbare toebehoren van dit bepaalde gehoorapparaat Phonak.

Een ander gehoorapparaat Phonak is Naida. Naida wordt ontworpen voor die ervaren streng aan diepgaand verlies van het gehoor. Het omvat technologische innovaties zoals SoundRecover die hoorbaarheid en duidelijkheid van toespraak en dagelijkse geluiden verbetert. Enkele eigenschappen Exelia werden ook omvat in het Naida hoorzittingssysteem. Deze eigenschappen, namelijk WhistleBlock, SoundFlow, NoiseBlock, WindBlock, het Echte Geluid van het Oor en QuickSync allen een betere hoorzittingservaring voor die intens aanbiedt ervaren horen verlies. Verzekeren uncompromised prestaties, heeft Naida ook een slank en water bestand ontwerp.

De dynamische technologie FM werd geïntroduceerde door Phonak tijdens de Conferentie van EUHA 2007 en het gaf voor de heaing hulp Inspiro uiting. Dit gehoorapparaat Phonak kenmerkt nieuwe spaander, algoritme, software en werktuigkundigen. Bovendien, bevat het een originele ontvanger die automatisch aan hoorzittingsinstrumenten aangepast wordt.

Waar te om Gehoorapparaat te krijgen Phonak

Phonak heeft een pagina van het Verzoek van de Informatie op hun Website voor die verstrekt die meer over het beschikbare Gehoorapparaat willen vragen Phonak. Door een verzoek te verzenden, zouden de klanten ook een vrij gids of een boekje van de consument, namelijk de „Vijf Feiten ontvangen u zou moeten kennen alvorens Gehoorapparaten“ Te kopen. Deze gids zal u helpen de verschillende soorten verlies van het gehoor, het effect van verlies van het gehoor aan uw leven en uw gehouden van degenen, evenals verscheidene besprekingen begrijpen over de verschillende niveaus van technologie die u kunnen helpen verlies van het gehoor bestrijden.

Het hoofdkwartier van Phonak wordt de V.S. gevestigd in Warrenville, Illinois maar hun moedermaatschappij wordt gevestigd in Zwitserland. De gehoorapparaten van Phonak zijn beschikbaar bij verscheidene verdelers rond de wereld. Het is vrijwel onmogelijk om Phonak gehoorapparaatsystemen in uw land te missen.

No comments: