Monday, April 14, 2008

Het Gehoorapparaat van Bluetooth: Een moderne Magische Oplossing van de Dag

Het Informatietijdperk is niet het zelfde sinds technologie Bluetooth maakte zijn verschijning geweest omdat deze nieuwe technologie de behoefte heeft verwijderd om getelegrafeerde verbindingen te maken en zo een enorme wildernis van draden terwijl nog het kunnen informatie over apparaten krijgen afgeschaft. Sommige mensen overwegen zelfs technologie Bluetooth zoals zijnd het magische equivalent van moderne dag en nergens zijn de voordelen zo merkbaar zoals in het geval van het gehoorapparaat Bluetooth.

Kleinste Apparaten

Vandaag, zijn de gehoorapparaten Bluetooth de kleinste apparaten die, in feite, het concept hoe de gehoorapparaten werken, vooral de traditionele achter-de-oor (BTE) gehoorapparaten hebben omgezet. In feite, met een gehoorapparaat Bluetooth kunt u een slechthorende persoon zijn terwijl nog het kunnen van geluiden volledig genieten die glashelder zijn dat over mobiele telefoons worden overgebracht. Wat meer, met een gehoorapparaat Bluetooth, u is kan wirelessly met computers verbinden, MP3 de spelers evenals zelfs HDTV en zo u kunnen andere karweien uitvoeren terwijl tezelfdertijd het gebruiken van deze diverse apparaten.

Hoofdzakelijk, vereist het gehoorapparaat Bluetooth vastmakend een ELI (het instrument van het oorniveau) aan een audioinputverbinding (directe) die achter het gehoorapparaat gesitueerd is waarvan microfoonontvanger en de zender dan met een BTE converseert en het in een gehoorapparaat verandert Bluetooth dat dan met verscheidene andere apparaten kan communiceren zolang zij ook toegelaten Bluetooth zijn. Bovendien is een gehoorapparaat ELI Bluetooth gemakkelijk te werken en u moet slechts één enkele knoop of weigering gebruiken of een inkomende vraag goedkeuren wat betekent dat u te hoeven om uw celtelefoon helemaal niet te raken.

Dank aan hedendaagse vooruitgang in technologie die in de instrumenten van het oorniveau wordt gebruikt, het is nu mogelijk voor celtelefoons aan ring rechtstreeks in uw gehoorapparaat Bluetooth en dat alles wordt vereist om dit te doen is een module te hebben waarvia elke vraag wordt gekanaliseerd wordt die. Als somebody wie een gehoorapparaat gebruikt Bluetooth, moet u slechts een knoop op deze module drukken die u dan zal toelaten om een vraag omhoog te beantwoorden evenal te hangen zonder het moeten een andere actie uitvoeren. In feite, heeft deze module ook het vermogen van het ontdekken wanneer de bezoeker hun vraag heeft geëindigd en het zal dan automatisch de verbinding voor u snijden.

Eigenlijk, kunt u uw gehoorapparaat Bluetooth met ELI nog ook gebruiken zolang u een halslijn gebruikt die met een telecoil in uw gehoorapparaat wordt verbonden. In feite, met deze eigenschap, kan de module effectief van een afstand van drieëndertig voet overbrengen. Ook, zowel kunnen de modules ELI als ELIs van hun eigen batterijen lopen en zij gebruiken geen energie van uw BTE.

No comments: