Monday, April 14, 2008

De Geschiedenis van het Gehoorapparaat door de Jaren

Aangezien u door een typische het werkdag gaat, overweeg iedereen u spreekt: de persoon die uw ochtendkoffie maakt; de receptionnist op het uw werk; uw medewerkers op de baanplaats; en iedereen met wie u in contact komt en interactie aangaat. Hebt u ooit opgehouden om dat één van die mensen een gehoorapparaat zou kunnen dragen te denken?

In feite, zijn de kansen dat u iemand ontmoet wie van hoorzitting in uw dagelijks leven hard is. Deze persoon gebruikt een gehoorapparaat om enkel als iedereen anders te passen. De gehoorapparaten van vandaag zijn zo klein, zou u hen waarschijnlijk nooit in de mensen rond u opmerken. Het is niet altijd die manier geweest.

Vroege Gehoorapparaten

U hebt waarschijnlijk een oude zwart-witte film gezien waar een oude persoon een hoorn tot hun oor hield als gehoorapparaat te gebruiken. De geschiedenis toont ons aan dat deze apparaten het uiteinde van velen een grap in vroege films of televisieprogramma's waren. Deze oude gehoorapparaten moeten niet zeer efficiënt geweest zijn; de mensen die hen gebruiken zeiden altijd, „wat?“

Gelukkig, bewoog de gehoorapparaatgeschiedenis zich voorbij deze grote trompet-als apparaten. De volgende generatie van gehoorapparaten gebruikte transistor radiotechnologie, met een apparaat versleten op het lichaam. Deze hulp was een enorme verbetering over de trompetten en de hoornen van vorig jaar. Nochtans, waren zij nog omvangrijk, en de individuen die gehoorapparaten nodig hadden klaagden dat zij ongemakkelijk om waren te dragen.

Achter de Apparaten van het Oor en later

Als geavanceerde technologie, werden de gehoorapparaten kleiner. De geschiedenis toont aan dat de gehoorapparaten eerst achter het oor, en later binnen het oor en in het oorkanaal werden gedragen. Vandaag, zijn er zelfs inplanteerbare gehoorapparaten, die echt onzichtbaar zijn.

Geschiedenis van De Waarneming van het Gehoorapparaat

De gehoorapparaten zijn een lange manier in termen van hun waarneming gekomen. Zij zijn gekomen uit de ouderwetse gehoorapparaten die aan wordt gedragen met waardigheid door een zittingsvoorzitter werden geridiculiseerd. De presidentiële gehoorapparaatgeschiedenis omvat President Ronald Reagan en President Bill Clinton, twee voorzitters van zeer verschillende leeftijden die allebei gehoorapparaten droegen.

Toekomst van Gehoorapparaten

Overwegend vooruitgang in technologie, en de capaciteit van wetenschap om nuttige punten te krimpen, zal het gehoorapparaat van de toekomst waarschijnlijk een inplanteerbaar apparaat of zelfs een chirurgische procedure, zoals de Lasik oogchirurgie zijn die zulk een populaire remedie voor nearsightedness is geworden. Zolang de mensen hulp met hun hoorzitting nodig hebben, zal de gehoorapparaatontwikkeling verdergaan, en zal de gehoorapparaatgeschiedenis maart.

No comments: