Monday, April 14, 2008

Een Gehoorapparaat vervaardigt Groot Geld

Een modern daggehoorapparaat is wonder van moderne technologie. Zij zijn een verre schreeuw van de oortrompetten van de zeventiende eeuw. Zij werken met overzichts digitale technologie en zelfs kosmetische wizardry als u een douanemontage nodig hebt. Een modern gehoorapparaat vervaardigt heel wat hijgt en awe. Maar een modern gehoorapparaat vervaardigt ook groot geld voor de gehoorapparaatfabrikant.

Waarom kosten zij zo veel?

Ik kon voor leeftijden ongeveer gaan waarom de gehoorapparaten zo veel geld – gewoonlijk in duizenden dollars goed kostten. Het zou schijnen dat iets zo noodzakelijk voor de levenskwaliteit redelijker zou moeten worden geprijst. Maar dit, droevig, is niet de manier van het moderne leven. Alle ondernemingen – zelfs voor gehoorapparaten, vervaardiginggeld voor hun zaken.

Dit is endemisch vandaag van het gezondheidszorgsysteem in Amerika, waar het geld veel meer dan betekent uit helpend iedereen. De hogere burgers zouden een gedeeltelijke korting van Gezondheidszorg voor bejaarden voor gehoorapparaten kunnen kunnen krijgen, maar dit gebeurt met steeds minder frequentie. De hoorzitting wordt niet beschouwd voor de levenskwaliteit aan Gezondheidszorg voor bejaarden als noodzakelijk.

Een andere reden een gehoorapparaat vervaardigt zodat is veel geld voor hun makers dat zij gewoonlijk op een lopende band niet kunnen worden gemaakt. Heel wat het individuele tweaking moet worden gedaan een paar krijgen dat voor een specifieke drager werkt. Dit het tweaking kan van de montage van het gehoorapparaat zijn in het oorkanaal aan het aanpassen van de kaliberbepaling om zich ongewenst lawaai te verminderen en op gewild geluid te concentreren.

Wat kunt u doen?

U moet niet voor het betalen van een buitensporige prijs voor een nodig gehoorapparaat regelen. Als u geduld (en wat geluk) hebt, zou u het gehoorapparaat moeten kunnen krijgen u bij nr aan lage kosten wenst. Als u een Amerikaanse Veteraan bent, dan zou u een gedeeltelijke terugbetaling voor het Beleid van de Veteraan moeten kunnen krijgen. Ben zeker om met Sociale Voorzieningen eveneens een gedeeltelijke terugbetaling te controleren.

De mensen schenken ook oude gehoorapparaten aan liefdadigheid veel in de zelfde maniermensen gebruikte oogglazen aan mensen in behoefte schenkt. Deze worden dan gesteriliseerd en aan die in behoefte verdeeld. Zij zullen niet gemaakt worden precies om uw oor te passen, maar u weet nooit wat u kunt krijgen tot u probeert. De liefdadigheid die een programma heeft van de gehoorapparaatdistributie de Ridders van Columbus, Sertoma omvatten, hoort nu en de Club van de Leeuw.

No comments: