Monday, April 14, 2008

De Vooruitzichten van de Industrie van het Gehoorapparaat

De vooruitzichten voor de gehoorapparaatindustrie zijn nooit helderder geweest. Een aantal factoren komen samen om de gehoorapparaatindustrie in een uitstekende positie voor ontwikkeling en de groei te zetten.

De verouderende Bevolking

De enorme bevolking van Boomer van de Baby veroudert, en het bewijsmateriaal van hun hogere status en het kopen macht is overal. In reclame en advertenties op Internet, beginnen advertisers om actoren en modellen met grijze haar en glazen te tonen. De tientallen miljoenen Amerikanen gaan gehoorapparaten elk jaar voor de volgende 20 tot 25 jaar vergen, wat betekent de gehoorapparaatindustrie heel wat productiewerk zal hebben omhoog met de vraag te doen houden.

Vooruitgang in Technologie

De gehoorapparaten hebben een partij in tijd veranderd. De reuzetrompet die aan het oor wordt gehouden evolueerde in transistor-stijl gehoorapparaat, het versleten op het lichaam. Dit gehoorapparaat leidde tot achter-de-oormodellen, en de digitale gehoorapparaten van vandaag, kleine genoeg om bijna in het oorkanaal te verdwijnen. De digitale correcte verwerking, de trots van de gehoorapparaatindustrie, betekent dat de gehoorapparaten werken beter dan zij ooit hebben. De gebruikers kunnen moderne gehoorapparaten hoge of lage achtergrondgeluiden aanpassen. De correcte verwerking met verfijnde digitale technologie impliceert veel meer dan versterking, zoals alle input die in het gehoorapparaat worden gevoed wordt geanalyseerd en in de vorm van hoorbaar geluid uitgebraakt. Deze technologische voorsprong maken de gehoorapparaatindustrie tot opwindende zaken binnen te zijn.

Sociale Goedkeuring

De twee eigentijdse V.S. voorzitters – recente President Ronald Reagan en President Bill Clinton – droegen gehoorapparaten terwijl in bureau. Het prestige van presidentiĆ«le goedkeuring, plus de krimpende grootte van gehoorapparaten, heeft dragend gehoorapparaten sociaal aanvaardbaar, veel voor de hulp van de gehoorapparaatindustrie gemaakt. De dragers gebruikten om te vrezen dat zij andere mensen door een gehoorapparaat te dragen zouden vervreemden. In feite, was het tegengestelde waar: andere mensen waren veel meer vervreemd door hard-van-hoort personen die om in gesprekken met hen weigerden in dienst te nemen. De mensen die gesprekken missen omdat zij van vaak het horen hard zijn vermijden gesprek omdat zij vrezen zij niet alles horen of zullen kunnen begrijpen bovengenoemd aan hen door de persoon wie zij aan spreken.

Doenbaarheid

De digitale gehoorapparaten zijn meer betaalbaar dan hun analoge tegenhangers, en hun batterijen duren langer. Deze nieuwe doenbaarheid heeft de gehoorapparaatindustrie een echte verhoging gegeven, aangezien individuen die dachten zij zich een gehoorapparaat konden nooit veroorloven zijn aangenaam verrast wanneer zij beginnen te winkelen.

No comments: