Monday, April 14, 2008

Ervaar Geen Interferentie door Telefoons van de Cel van het Gehoorapparaat Te gebruiken de Compatibele

De Federal Communications Commission (FCC) heeft verplicht gesteld dat de celtelefoons zouden moeten worden geschat afhankelijk van hoeveel interferentie zij waarschijnlijk aan gehoorapparaten zullen veroorzaken. De behoefte aan telefoons van de gehoorapparaat de compatibele cel heeft wegens de vraag van mensen verhoogd die interferenties ervaren. Verscheidene digitale apparaten zoals celtelefoons en computers verspreiden verschillende soorten radiofrequentie en elektromagnetische straling. Dit resulteert vaak in hoorzittings lastige interferentie wanneer het houden van een celtelefoon of een ander draadloos apparaat dichtbij aan uw gehoorapparaat of implant van het slakkehuis. De interferentie is typisch in de vorm van het zoemen of het zoemen, die het voor u kunnen hard maken om toespraak te begrijpen. Er zijn ook bekende gevallen waar de strengheid van de interferentie uw celtelefoon volledig kan nutteloos maken wanneer u gehoorapparaten draagt.

De telefoons van de gehoorapparaat compatibele cel worden geschat door radiofrequentieemissies (rf). Bovendien, kan de classificatie van rf door de microfoon(m) classificatie en classificatie de van de telecoilkoppeling (t of t-rol) worden gemeten. De schaal voor gehoorapparaatverenigbaarheid strekt zich van één uit tot vier verstrekkend vier mogelijkheden: armen (M1 of T1), markt (M2 of T2), goed (M3 of T3), en uitstekend (M4 of T4). De telefoons van de gehoorapparaat compatibele cel drie of vier slechts moeten zouden hebben schattend en die die één of twee classificaties hebben worden geacht onaanvaardbaar. De Federal Communications Commission gaf opdracht ook tot de fabrikanten van de celtelefoon om een pictogram op hun producten erop wijzen te verstrekken die dat de producten telefoons van de gehoorapparaat de compatibele cel zijn. Er is ook een aanwijzing die het niveau van verenigbaarheid voor zowel de microfoon als t-rol classificatie toont.

De gehoorapparaten moeten ook bestand worden ontworpen om van radiofrequentieinterferentie te zijn. De schaalclassificatie van de interferentieweerstand van rf voor gehoorapparaten is gelijkaardig aan de classificaties van de celtelefoon. Er zijn momenteel een aantal gehoorapparaten die een classificatie van M2 en T2 hebben.

Fabrikanten van Telefoons van de Cel van het Gehoorapparaat de Compatibele

Er zijn verscheidene fabrikanten van telefoons van de gehoorapparaat de compatibele cel voor slechthorende klanten. AT&T draagt Motorola de modellen van celtelefoons die gehoorapparaatcompatibel systeem met inbegrip van zijn: Motorola RAZR V3xx, Motorola RAZR V3, Motorola KRZR K11, en Motorola RAZR2 V9. Nochtans, draagt AT&T telefoons van de gehoorapparaat ook de compatibele cel van andere fabrikanten zoals LG en Samsung. LG glanst, LG CU515, LG Trax CU575, LG CE110, zijn Samsung A727 en Globale Moto Q9h enkele weinig telefoons van de gehoorapparaat compatibele cel beschikbaar in de markt.

Er zijn andere dragers van de celtelefoon die communicatielijnen voor verscheidene telefoons van de gehoorapparaat compatibele cel verstrekken. Zulke draagt is Nextel, Sprint, t-Mobiel en Verizon.

No comments: