Monday, April 14, 2008

De Batterijen van het Gehoorapparaat van Eveready Zijn Best voor Uw Gehoorapparaat

Er zijn vele gehoorapparaatbatterijen op de markt, maar Eveready de gehoorapparaatbatterijen blijven populair met de meeste consumenten. Dit bedrijf verstrekt constant een kwaliteitsbatterij die een lange tijd duurt. Dat is één van de hoofdthema's met gehoorapparaatbatterijen. Wegens de gespecialiseerde aard van gehoorapparaten, neigen de batterijen snel worden gebruikt, die tot Eveready een naammerk maakt dat u de meeste waarde voor uw geld geeft. Het begrip van het verband tussen het gehoorapparaat en de batterij zal u verder van de superieure prestaties van Eveready overtuigen.

Het beslissen over de Juiste Batterij

De gehoorapparaatbatterijen kunnen bij meeste drogisterijen of de supermarkten worden gevonden. Het is belangrijk om de juiste batterij aan uw bijzonder model van gehoorapparaat aan te passen. Om het kiezen van gemakkelijkere batterijen te maken, zijn zij kleur die voor uw gemak wordt gecodeerd. Bekijk eenvoudig de batterij die momenteel in uw gehoorapparaat is en nota neem van de kleur op de tabel Zodra u welke te selecteren grootte hebt bepaald, de volgende stap bent de fabrikant te plukken.

Eveready maakt gehoorapparaatbatterijen in verscheidene grootte: 10, 13, 312 en 675. Deze aantallen beantwoorden aan het systeem van de kleurencodage, en de meeste mensen verkiezen de kleuren eerder dan hun numeriek equivalent te herinneren. De Eveready gehoorapparaatbatterij verpakking heeft ook verbeterd. Zij hebben een lijn die als de Verandering EZ wordt bekend die het nemen van de batterij uit het pakket en het verwijderen van de veel gemakkelijkere sticker maakt. Wegens deze veranderingen, die wordt een nieuwe batterij Eveready in het gehoorapparaat gedaan sneller en efficiënt opnemen.

Een ander te overwegen punt is dat Eveready de gehoorapparaatbatterijen in de Verenigde Staten worden gemaakt, wat bedoelt dat wanneer u hen voor uw gehoorapparaat koopt u een vers en nieuw product krijgt. Het kopen de batterijen die op de te zijn geweest lange plank of die verscheepte lange afstanden zijn geweest doen aan hun versheid afbreuk. Aangezien de gehoorapparaten batterijen snel afvoeren, het aan uw voordeel is om de nieuwste op de markt te krijgen. Voor het gemiddelde, hebben de batterijen een houdbaarheidsperiode van 2 jaar, zodat is het altijd wijs om de vervaldatum te controleren.

Wanneer zou ik de Batterij moeten veranderen?

Gewoonlijk zouden de gehoorapparaatbatterijen binnen een tijdspanne van 2 weken moeten worden vervangen. Met Eveready gehoorapparaatbatterijen, kunt u opmerken dat u de volledige periode van 2 weken kunt bijna bereiken alvorens u om het even welke tekens van zwakheid opmerkt. Vervang de batterijen als de geluiden vervormd worden of u moet de volumecontrole vaker aanpassen. Sommige modellen van gehoorapparaten kunnen u aan een lage batterijlast alarmeren door een het piepen lawaai te maken.

No comments: