Monday, April 14, 2008

Bent u Klein genoeg voor het Kleinste Gehoorapparaat?

Eeuwen geleden, als u een gehoorapparaat wilde, moest u iets plakken de grootte van een Franse hoorn in uw oor. Niet alleen wist u u anders een hoorzittingsprobleem dat had, maar iedereen in stad deed. Enkel als met computers, zijn de gehoorapparaten kleiner en krachtiger geworden. Maar hoe klein zijn de kleinste gehoorapparaten?

Hangt Who af u aan spreekt

Er zijn minstens twee gehoorapparaatfabrikanten die het kleinste gehoorapparaat in de wereld eisen te maken. Sonische Adesso is één van deze mededingers. Deze gehoorapparaten worden ontworpen om in het oor worden opgenomen. Zij zijn kleiner dan het oorkanaal van een volwassen vrouw. Zij zouden waarschijnlijk voor een kind vrij strak zijn. Aangezien zij kleiner zijn dan het oorkanaal, zijn zij ingepakt in shells om uw oor behaaglijk te passen.

Deze shells voor de kleinste gehoorapparaten komen in twee soorten – naar maat gemaakte harde shell en beschikbare zachte shells. U zal niet noodzakelijk sparen geld met zachte beschikbare shells, aangezien u hen op de zelfde plaats moet krijgen waar u uw kleinste gehoorapparaten Adesso krijgt. Voor sommige mensen, zijn zij veel comfortabeler dan permanente shell.

Over het Oor

Sonische Adesso zou de kleinste gehoorapparaten kunnen zijn voor binnen het oor, maar de apparaten van Phonak Sovia zijn de kleinste gehoorapparaten voor buiten het oor. Voor sommige mensen, over - de oorgehoorapparaten zijn comfortabeler en efficiënt dan degenen u binnen uw oor moet plakken. Als u aan oorbesmettingen naar voren gebogen bent, dan over - de oorgehoorapparaten zijn uw enige zinnige optie.

Phonak Sovia gebruikt het recentst en grootst in digitale gehoorapparaattechnologie, met het automatische correcte aanpassen. Als een cameranadruk om een duidelijker beeld op te nemen, concentreert een digitaal gehoorapparaat zich op een bepaald geluid en zoemt binnen op het zodat kunt u het horen duidelijker. Het analyseert vreemd lawaai en de schermen uit achtergrondgeluiden, latend u zich op toespraak en belangrijke geluiden concentreren. Het heeft ook een zeer laag terugkoppelingstarief.

Zijn zij voor u?

Hoe verbazend de kleinste gehoorapparaten van de wereld zijn, zouden zij nog de verkeerde gehoorapparaten voor u kunnen zijn. Aangezien u met deze dagelijkse apparaten zult werken, moet u comfortabel zijn behandelend hen, aanzettend hen en weg nemend hen. Als u probleem hebt dat uw handen krijgt rond dergelijke uiterst kleine instrumenten, dan kan een groter gehoorapparaat de enige praktische optie voor u zijn.

No comments: