Monday, April 14, 2008

Hoe Lang zouden de Batterijen van het Gehoorapparaat moeten duren?

Om uw gehoorapparaat te houden werkend op optimale niveaus, verkies langdurige gehoorapparaatbatterijen. Er zijn verscheidene uitstekende en betrouwbare fabrikanten die batterijen van langdurige macht voor gehoorapparaten voorzien. Plus, zijn er verscheidene dingen u over batterijen zou moeten kennen die hun productiviteit zullen verbeteren en misschien hen het laatst langer in uw gehoorapparaat zullen maken.

De veranderende Batterijen van het Gehoorapparaat

Over het algemeen, moeten de batterijen binnen een periode van 2 weken worden veranderd. Om behoorlijk te werken, vereisen de gehoorapparaten een goede hoeveelheid macht, die zelfs nog meer reden is om gehoorapparaatbatterijen te kiezen die het langst zullen duren. Kopend batterijen van gevestigde en betrouwbare fabrikanten, zoals Eveready, zijn Duracell en Rayovac, een veilig besluit. Deze bedrijven hebben gehoorapparaatgebruikers van langdurige batterijen jarenlang voorzien. Deze batterijen kunnen gemakkelijk in meeste drogisterijen of de grote supermarkten met een apotheekafdeling worden gevonden. Een ander uitstekend merk van gehoorapparaatbatterijen is Siemen. Zij hebben in één of andere nieuwe technologie onttrokken en de langdurige batterijen van de zinklucht voor gehoorapparaten gemaakt. Dit type van batterij is momenteel slechts beschikbaar door uw leverancier van de hoorzittingszorg. Zij schijnen snel een favoriet onder gehoorapparaatgebruikers wegens de grotere hoeveelheid energie te worden die zij voor hun kleine grootte hebben veroorzaakt.

Langdurig of niet?

Alhoewel u batterijen van een achtenswaardige fabrikant kunt gekocht hebben, kunt u benieuwd zijn waarom zij niet zeer lang in uw gehoorapparaat duren. Soms, is het probleem niet met de batterij. Hoewel de meeste batterijen voor gehoorapparaten binnen 2 weken moeten worden vervangen, kan dat afhankelijk van het gebruik van het individu van het apparaat veranderen. Om macht te behouden, en de batterijen te maken langer duren, zet 's nachts het gehoorapparaat wanneer u het niet gebruikt, zoals uit wanneer u slaapt. Als u vindt dat u het constant volume aanpast, zou het niet de batterij kunnen zijn die schuldig is. De vervormingen in statisch geluid en achtergrond en interferentie kunnen een probleem met het gehoorapparaat signaleren. Bespreek onmiddellijk deze voorwaarden met uw audiologist. Deze situaties kunnen tot een groter afvoerkanaal op uw batterij leiden, veroorzakend hen om te sterven een vroege dood.

Door een batterij van het kwaliteitsmerk te selecteren, zal uw gehoorapparaat gebruiksklare dag na dag zijn. Het vervangen van uitgeputte batterijen neemt slechts over een minuut. De ooit-verbetert technologie van vandaag betekent dat de gehoorapparaatbatterijen nu langer terwijl het geven van u de meeste macht duren. Vele gehoorapparaten zullen u waarschuwen wanneer de batterijen laag worden. Maar de beste tijd om te kiezen welke batterijen u zult gebruiken is nu.

No comments: