Monday, April 14, 2008

De Zorg van de hoorzitting die door het Centrum van het Gehoorapparaat wordt verstrekt

Verscheidene bedrijven die gehoorapparaten verkopen bieden klanten de snelle diensten aan door hun gehoorapparaatcentra. Verscheidene gehoorapparaatcentra verkopen verschillende soorten gehoorapparaatproducten aan redelijke prijzen. Enkele producten omvatten het gehoorapparaatkanaal, gehoorapparaten of bij volledige of halve shell, gehoorapparaten die volledig in het kanaal, hulp bij de rug van het oor, gehoorapparaten voor lichaamshulp en gehoorapparaattoebehoren worden gevestigd. Ongeacht de verschillende soorten gehoorapparaatproducten, zijn er ook beroeps die klanten kunnen helpen hun verlies van het gehoor behandelen.

Costco verstrekt ook verscheidene gehoorapparaatcentra in verschillende plaatsen. Dergelijke plaatsen omvatten: Albuquerque, New Mexico; Denver, Colorado; Scottsdale, Arizona; en bij Chandler, Arizona. Er is ook het Centrum van het Gehoorapparaat dat in Fresno, Californië wordt gevestigd. Dit centrum kan de diensten van de kwaliteitsreparatie voor gehoorapparaatproducten verlenen u van hen kocht maar zij kunnen beschadigde gehoorapparaten van andere fabrikanten ook herstellen. Voor die die in de Stad van Oklahoma leven, kan het Amerikaanse Centrum van het Gehoorapparaat de professionele dienst en gepersonaliseerde zorg verlenen.

U kunt de zelfde kwaliteit van de dienst verwachten geen kwestie welk gehoorapparaatcentrum u benadert. Zij allen worden gepoogd kwaliteitsgehoorapparaten en hoorzittingszorg te verstrekken om uw behoeften aan te passen. Om u de informatie te geven u over uw voorwaarde wenst, hebben de elk gehoorapparaatcentra hun eigen audiologist. De baan van audiologist moet het statuut van uw verlies van het gehoor controleren en de oorvorm creëren.

Niveaus en Soorten Gehoorapparaten van Verscheidene Centra van het Gehoorapparaat

De gehoorapparaatcentra nemen de drie niveaus van gehoorapparaattechnologie op. Deze niveaus worden bedoeld als analoog, digitaal programmeerbaar, en digitaal. Het eerste niveau, dat het analogon is, is de gemeenschappelijkste gehoorapparaattechnologie en biedt beperkt aanpassingenvermogen aan. De digitaal programmeerbare technologie verstrekt eenheden gelijkend op analoge eenheden maar is digitaal gecontroleerd door de computer. De computer zal de geluiden aanpassen die door het gehoorapparaat worden ontvangen. Het laatste niveau is de digitale technologie. Dit soort technologie geeft de audiologist controle meer dan twee kenmerken zoals de correcte kwaliteit en de correcte verwerking.

Ongeacht de niveaus van gehoorapparaattechnologie, verstrekken de centra van de gezondheidshulp ook verschillende soorten gehoorapparaten zoals: ITE, ITC, MC, CIC EN BTE. ITE betekent in-de-Oor en is het gemeenschappelijkste type van gehoorapparaten die comfort en doenbaarheid verstrekken. De eenheden van het in-de-Kanaal, enerzijds, vereisen het deskundige manoeuvreren voor de controle van de het volumewielen en draagvlak. MC of de mini-Kanalen zijn het kleinste mogelijke gehoorapparaat beschikbaar met handvolumecontrole. CIC of de eenheden van het volledig-in-de-Kanaal worden gepast zo diep in het oorkanaal dat zij een koord voor verwijdering vereisen. Het laatste type van gehoorapparaat is BTE van de hulp van het achter-de-Oor. Deze soorten gehoorapparaten zijn de grootste hulp maar zijn zeer betrouwbaar. Zij worden verbonden met het oorkanaal door een plastic buis.

No comments: