Monday, April 14, 2008

Het begrip van de Digitale Verschillen van het Gehoorapparaat

De gehoorapparaten zijn een lange manier door de jaren gekomen. Aangezien de gehoorapparaten om eerst achter het oor, en later binnen het oor krompen te passen, het was slechts een kwestie van tijd alvorens een digitaal gehoorapparaat maakte een verschil in de gehoorapparaatindustrie.

Wat Verschillend is over Digitale Gehoorapparaten?

De verschillen in digitale gehoorapparaten van analoge gehoorapparaten zijn gelijkaardig aan het verschil tussen analoge telefoons en digitale telefoons. De analoge telefoons die door correcte golven worden gewerkt over te brengen, en de analoge gehoorapparaten werkten de zelfde manier. Het digitale telefoonswerk door een digitaal signaal– degenen te verzenden en centreert – en dat is ook hoe de digitale gehoorapparaten werken.

Het verschil tussen een digitaal gehoorapparaat en een analoog gehoorapparaat is op de manier de akoestische inputinformatie gecodeerd en verwerkt is. De digitale toespraakverwerking wordt beschouwd als om een superieure technologie over andere methodes van toespraakverwerking. De digitale verwerking betekent computer, niet mechanisch apparaat, doet verwerking. De programmeurs van de computer hebben bewezen dat de computers bij het uitvoeren van routine, herhaalde taken goed zijn. Het omzetten van geluid in een digitaal signaal en de verwerking van het signaal zijn één van die routinetaken waarbij de computers uitblinken. De digitale toespraakverwerking is een groot verschil in digitale gehoorapparaten, omdat het het digitaal weergeven van het proces is dat computers de bevelen toelaat kunnen begrijpen die worden vereist om geluid te vergroten en over te brengen.

Het aanpassen aan Verschillende Milieu's

Een ander verschil tussen een digitaal gehoorapparaat en een gehoorapparaat dat oude technologie gebruikt is dat een digitaal gehoorapparaat kan worden aangepast om aan verschillende milieu's aan te passen. Een digitaal gehoorapparaat kan van een milieu met een lawaaierige achtergrond aan het milieu van een persoon het letten op televisie aanpassen thuis alleen in een stille ruimte. De digitale correcte verwerking is eenvoudig verfijnder dan andere technologieën.

De lagere Vereisten van de Macht

De digitale gehoorapparaten vereisen ook minder machtsbehoeften dan hun analoge tegenhangers. Dit bespaart de gebruiker niet alleen de kosten van batterijen, maar ook het ongemak van veranderende batterijen, en indignity en de teleurstelling van het missen een gesprek. De analoge gehoorapparaten baseren zich op douaneschakelschema; zij kunnen geprogrammeerde douane zijn niet, en zij kosten meer.

Een digitaal gehoorapparaat is het beste gehoorapparaat voor oudsten die hun hoorzitting toe te schrijven verliezen aan het verouderen. De digitale correcte verwerking verstrekt de verfijnde gezond beheertechnieken die meer dan slechts geluid vergroten. De digitale gehoorapparaten maken een verschil omdat zij het signaal verwerken dat op toespraakpatronen wordt gebaseerd en niet alleen het volume verschijnen.

No comments: