Monday, April 14, 2008

Hoor meer uit het Leven door Gehoorapparaten Starkey

De laboratoria Starkey begonnen in het jaar 1967 toen William Austin de Professionele Dienst van het Gehoorapparaat oprichtte. De instelling bood de de reparatiediensten van het hoorzittingsinstrument in het Park van St.Louis, Minnesota aan. Later in 1971, verwierf Austin de Laboratoria Starkey met de opdracht om betere hoorzitting te verstrekken. Tot op heden, heeft het bedrijf oplossingen aan klanten door hun gehoorapparaten Starkey verstrekt. Ongeacht hun gehoorapparaten Starkey, verstrekt de industrie ook een vlakke last voor al gehoorapparaatreparaties en vrije proefperiode en garantieprogramma. Zij hebben ook de eerste douane telecommunicatiehoofdtelefoon en het programma van de ZORG verstrekt, dat een auditief onderwijsprogramma van verschillende media is.

Het gehoorapparaat van Starkey is beschikbaar in de vorm van de gehoorapparaten van het Lot. Deze familie van gehoorapparaten Starkey biedt een verscheidenheid van ontwerpen en eigenschappen aan om de unieke levensstijlen en de hoorzittingsbehoeften van hun klanten aan te passen. De Starkey gehoorapparaten zijn ingebouwd allen met de nFusiontechnologie, die aan filtergeluiden wordt ontworpen die de klant zou horen. Er zijn ook verscheidene zeer belangrijke eigenschappen van de gehoorapparaten Starkey zoals de Actieve Onderschepping van de Terugkoppeling of AFI. Deze eigenschap elimineert het fluiten, gekrijs en andere lastige terugkoppelingsgeluiden. De milieutechnologie van de Aanpassing maakt naadloze overgangen van één correct milieu aan volgende het mogelijk. Er is ook de RichtingDetector van de Toespraak die onophoudelijk milieu's controleert en het gehoorapparaat Starkey duidelijkere toespraak aanpast. Van de lijst van eigenschappen die door de gehoorapparaten Starkey worden verstrekt, is de Automatische Reactie van de Telefoon waarschijnlijk het nuttigst. Deze technologie ontdekt om het even welke aanwezigheid van een analoog telefoonsignaal en automatisch schakelaars om het plaatsen te telefoneren. Ongeacht de vermelde eigenschappen, omvat het gehoorapparaat Starkey ook: persoonlijke stijl, self-checking mogelijkheden, herinneringen en alarm, gegevensregistreren, en gesimuleerde correcte milieu's.

De beschikbare gehoorapparaten Starkey zijn ook beschikbaar in verschillende stijlen om de voorkeur van de klant aan te passen. Dergelijke stijlen omvatten het achter-de-Oor, op-de-Oor, ontvanger-in-de-Kanaal, in-de-Oor, in-de-Kanaal en de stijlen van het volledig-in-de-Kanaal.

De Specialiteiten van Starkey

Ongeacht gehoorapparaten Starkey, verstrekt de industrie ook de vormen van het douaneoor om de correcte verhoging en hoorzittingsbeschermingsuitdagingen voor beroeps te behandelen. Deze lijn van producten ontwikkelde de Newscaster en van de Televisiefsouffleur Vorm die door beroeps in de media industrie en zelfs de wetshandhaving wordt gebruikt. Dit type van vorm biedt duidelijke en discrete bidirectionele mededeling aan. Er is ook de ProefVorm van de Hoofdtelefoon voor professionele loodsen, die een regelbare boom voor microfoon het plaatsen kenmerkt.

Voor de bestuurders van motorsporten, zou de het Rennen Vorm van de Ontvanger kwaliteitsmededeling en comfort verstrekken. De vorm is duurzaam terwijl het verstrekken van uitstekende afschaffing in het geluid onderaan de het rennen helm. De Stethoscope Vorm van de Adapter voor medische beroeps voegt comfort en verbeterde hoorzittingscapaciteit in om het even welk medisch milieu toe.

No comments: