Monday, April 14, 2008

Pros en Cons. van de Gehoorapparaten van de Transistor

De gehoorapparaten van de transistor worden over het algemeen beschouwd als het „ouderwetse“ soort moderne gehoorapparaten. Vele gehoorapparaatvervaardiging hebben op het maken van digitale gehoorapparaten overgeschakeld, maar sommige transistorgehoorapparaten tikken nog weg. De technologie is niet zo oud en nors zoals vacuümbuisgehoorapparaten, niettemin. Die worden beschouwd als gehoorapparaatdinosaurussen.

Waar kunt u hen vinden?

Hier is één van de problemen met transistorgehoorapparaten. Aangezien zij momenteel als verouderd worden beschouwd, zijn zij als roterende wijzerplaattelefoons. Zeker, zijn er wat nog rond en goed werkend, maar u zult het kunnen vervangen, geen delen voor het krijgen en kunt probleem zelfs hebben vindend somebody wie het weet hoe te om het te bevestigen.

In tegenstelling tot bijna iets anders in het heelal, is het zeer moeilijk om transistorgehoorapparaten voor verkoop op Internet te vinden. U zou moeten gaan plaatsen zoals eBay, online classifieds zoals Craigslist of gebruikte elektronische websites online veilen. En als u de transistorgehoorapparaten krijgt, zult u noodzakelijk geen instructies met hen worden.

Er zijn sommige programma's die hogere burgers met zeer weinig geld vrij helpen om lage kostengehoorapparaten worden. Deze gehoorapparaten worden geschonken, zodat zijn zij tweedehandse gehoorapparaten. Aangezien u kunt verwachten, beëindigen de transistorgehoorapparaten in deze programma's. Hoewel de eerste transistorgehoorapparaten in de vroege jaren '50 werden gemaakt, werden zij gemaakt te duren.

Types

Er waren vier verschillende soorten gemaakte transistorgehoorapparaten. Misschien keek de vertrouwdste soort als een transistorradio, met een lange draad die met een oortelefoon wordt verbonden u in het oor opnam. U droeg de transistor op uw riem of in uw zak. U kon oortelefoons voor beide oren hebben, ook.

Een ongebruikelijker soort gehoorapparaat was een combinatie oogglazen en gehoorapparaten. De gehoorapparaten waren binnen van de oortelefoons van de kaders. Zij waren vrij dik, aangezien u kon veronderstellen. En gemakkelijk verloren. Nochtans, het overschot - aangeslagen oorgehoorapparaat.

Over - de oorgehoorapparaten begonnen als transistorgehoorapparaten en zijn nu digitale gehoorapparaten. Zij worden soms genoemd achter-de-oorgehoorapparaten. Voor sommige mensen, zijn zij veel comfortabeler dan gehoorapparaten u in uw oren moet opnemen. Deze soorten zijn ook getoond om beter voor die met streng verlies van het gehoor te werken.

Het populairste soort transistorgehoorapparaat – wordt dat door vele digitale gehoorapparaatmakers vandaag wordt gebruikt – genoemd in-de-oorapparaten. Zij worden opgenomen in het oor en vaak zijn vlees-gekleurd.

No comments: