Monday, April 14, 2008

Wat Heck is een Open Gehoorapparaat?

Een open gehoorapparaat is een andere naam voor achter-de-oor (BTE) of over de apparaten - van het oor (OTE) gehoorapparaat. Geen kwestie wat u het roept, open gehoorapparaten werkt opmerkelijk goed, vooral voor mensen met ernstig verlies van het gehoor. Vele mensen vinden hen comfortabeler ook dan gehoorapparaten die u binnen uw oor moet plakken. Zij zijn één van de gemeenschappelijkste soorten gehoorapparaten die u kunt kopen.

U moet Uw Arts zien

Maar zullen de gehoorapparaten niet voor alle mensen met hoorzittingsproblemen – zelfs voor mensen met het zelfde nauwkeurige hoorzittingsprobleem werken u hebt. Als u probleemhoorzitting hebt, dan moet u aan uw arts krijgen om te weten te komen enkel waarom u niet kunt horen evenals voordien. Het zou een anatomische reden kunnen zijn, of iets zou in uw oorkanaal (het gebeurt) kunnen gevallen zijn. In die gevallen, zal een gehoorapparaat van om het even welke soort u niet gewoonlijk helpen.

De open gehoorapparaten zijn kleine, vlotte, plastic apparaten met een geval achter uw oor en een dunne, duidelijke plastic buis die in uw oor gaan. Ja, moet u nog dingen behandelen plakkend in uw oor, maar velen vinden deze buis minder irriterend dan een in-de-oorapparaat. De open gehoorapparaten schijnen om het best voor zij te werken die probleem horend hoge frequentielawaai hebben. U moet naar de arts gaan bepalen als u of hoge frequentie geen lawaai kunt kunt horen.

Zo Vele Hulp, slechts Twee Oren

De meeste open gehoorapparaten worden met digitale technologie in tegenstelling tot de oude transistorgehoorapparaten gemaakt die van de jaren '50 aan de jaren '80 worden gemaakt. Het voordeel van digitale technologie is die kan u helpen onderscheiden is tussen welke geluiden u wilt horen en welke geluiden u niet. Velen vinden de digitale gehoorapparaten minder problemen met terugkoppeling hebben, minder gehinderd door de lichtste wind zijn en achtergrondgeluiden kunnen uit zelfs filtreren.

De open gehoorapparaten komen nu in verscheidene kleuren, maar zijn zeer lichtgewicht allen. Sommige modellen wegen enkel meer dan een ons. Vele dragers van open gehoorapparaten wennen aan het gevoel van hen in enkel een paar notulen. Hoewel sommige open gehoorapparaten door postorder beschikbaar zijn, is de veiligste manier om hen te kopen van audiologist.

Audiologist kan helpen de frequenties van de digitale technologie stemmen evenals het maken voor u comfortabeler aan slijtage, indien nodig. U weet ook wie om te gaan als om het even welke problemen zich met uw gehoorapparaat zouden moeten ontwikkelen.

No comments: