Monday, April 14, 2008

Ongeveer de Uitvinding van het Gehoorapparaat

De uitvinding van het gehoorapparaat benadrukt het medeleven evenals de intelligentie van moderne wetenschap. Voor mensen met een verlies van het gehoor, is de wereld verminderd. Op een zeer echte manier, kunnen deze mensen geïsoleerd, niet binnen zich gewoon gesprek of buitengewone geluiden horen als muziek of vogels het zingen. De uitvinding van het gehoorapparaat bood deze mensen de kans om het leven op alle niveaus te ervaren. Van bescheiden begin aan zijn huidige technologische staat, werden de gehoorapparaten uitgevonden stap voor stap om succes te bereiken.

Vroeg Begin

De uitvinding van het gehoorapparaat begon met een paar honderd jaar geleden met een onhandig-kijkt hoorn genoemd een oortrompet. Het concept dit apparaat was zeer eenvoudig; de overmaatse hoorn verzamelde geluiden en leidde hen toen naar eardrum. Dit ding werkte vrij en verstrekte goed een fatsoenlijke hoeveelheid versterking. Natuurlijk, was de benedenkant hun blikken, hun onhandigheid en feit dat zij directe aandacht aan de onbekwaamheid van een persoon riepen.

De implicaties van Elektriciteit

Twee belangrijke wetenschappelijke doorbraken droegen tot de uitvinding van de moderne gehoorapparaten bij: de telefoon en de elektriciteit. Het uitrusten van de bevoegdheid van elektriciteit (in de vorm van batterijen) om geluid te vergroten was een belangrijke stap voorwaarts in de uitvinding van het gehoorapparaat. Dit fundamentele principe wordt nog vandaag gebruikt, met een uiterst kleine ontvanger en een spreker ingebed in het gehoorapparaat. Hoewel het hanteren van elektriciteit en de concepten die van de telefoon worden ontwikkeld verbeterde gehoorapparaten, over het algemeen waren zij nog groot en zwaar. Wat waren zo groot zoals een bureauradio, die het dragen van hen rond een weinig een karwei maakte. Dit was wegens de grootte van de batterijen die nodig waren.

De uitvinding van het gehoorapparaat was tweaked opnieuw in de jaren '20 met het gebruik van vacuümbuizen die het geluid aan een grotere graad vergrootten. Maar het was niet tot de jaren '30 dat de batterijen genoeg klein werden gemaakt om het gehoorapparaat draagbaarder en voor dagelijks gebruik praktisch te maken.

De Gehoorapparaten verbeteren nog

Hoewel de gehoorapparaten uitgevonden honderden jaren geleden waren, nog verbetert de technologie die wordt gebruikt om hen in werking te stellen. Het aanvankelijke concept het vergroten van geluid is nooit werkelijk in de loop van de jaren veranderd, nog hebben de wetenschappers manieren gevonden om nieuwe ontdekkingen in het maken van gehoorapparaten op te nemen. Van oortrompetten, aan de zeer grote op batterijen, aan achter de oormodellen, hebben de gehoorapparaten geëvolueerd en geëvolueerdd. Vandaag, zijn er zelfs implants die het gehoorapparaat aan die rond u onzichtbaar maken. Maar toch herinneren wij nog de vroege uitvinders en de ontwikkelaars van de gehoorapparaten het waarvan werk leidde tot wat wij vandaag hebben.

No comments: